Tineke baalt enorm na het vertrek van Patrick

Tineke baalt enorm na het vertrek van Patrick

Wilco vraag op een gegeven moment aan Tineke hoe ze zich voelt, Tineke zegt dat ze een heel goed gesprek heeft gehad met iedereen, ook de mensen die mij anders hebben willen laten denken en dingen heeft aan gegeven aan mij. Maar ik heb gewoon mijn eigen gevoel gevolgd en hoopte dat we nu een beetje meer bij elkaar konden zijn. En nu het afgelopen kwartier denk ik waar zijn we in hemelsnaam mee bezig? Zoveel verdeeldheid en dat wilde we toch eigenlijk niet meer, kom op zeg. Joey opperde dat er met haar keuze niets mis was. “Nee” zegt Tineke, “Iemand die op straat leeft, wil toch niet zeggen dat je er niet op mag stemmen, dat is toch onzin. De keuze heb ik gemaakt vanuit mijn hart en het gevoel voor de groep”. Er achter aan zei ze nog “Ik heb het nu gehad en ga mijn eigen Utopia beginnen”.

Verder in het filmpje heeft ze het nog over de zaagmachine, niemand kan er mee omgaan, laten we proberen dat die machine zo snel mogelijk opgehaald kan worden dan kunnen we daar de B&B maken. Er wordt nog wat heen en weer gesproken met de taken die Patrick op zich had genomen en niet af heeft gemaakt.

Wel gaf Tineke nog aan dat ze een hoop had meegemaakt maar nog nooit zo heftig, een aantal van de groep gaf aan dat ze dat elke maand van vorig jaar hadden meegemaakt. Mark vertelde dat als het woord eruit is, dat de groep pas gaat nadenken en dan een enorme emotionele sfeer teweeg brengt.

Heeft de groep nu een juiste beslissing genomen om te zorgen dat Patrick 19 stemmen kreeg, had het aantal stemmen dan misschien een andere invloed gehad?

Ook interessant:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. rina at 20:56

    Het spel is gegaan zoals het hoort, 19 stemmen dus !!!!!
    Rien is er ook uit gestemd maar die ging met opgeheven hoofd al wou hij er ook niet uit.
    Niemand wil eruit maar dat de regels anders kunnen ze net zo goed stoppen met Utopia.

  2. Dusss at 20:21

    Wij zijn de grootste psychopaten en losers. Dat we met zn allen reageren op een groot toneelspel. Denk je nou echt dat ie zo de poort uitloopt. Nee, daar zit echt wel een of ander mooi dealtje aan met jdm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *