Nicole is blij dat Patrick weg is !!

Nicole is blij dat Patrick weg is !!

Nicole, Gabriëlle en Mark zitten in de slaapkamer nog wat te kletsen over het vertrek van Patrick, En al snel komen ze op het onderwerp wat over geld gaat. Patrick had 50 euro van Colinda gekregen en 50 euro van Laura, Mark vertelde dat Colinda ook bij hem kwam om uit de kas wat geld mee te geven. Mark vertelde dat dat niet kon, de BV heeft het al zwaar zat, toen zei Laura “Doe maar van mij”.

Nicole vertelde dat Tineke heel verbaast was over de verdeeldheid van de groep, van hoe kan je nu iemand met 19 stemmen naar huis willen en dan nu ineens verbaast zijn dat hij gaat. Gabriëlle gaf aan dat Tineke daar gelijk in had, Nicole beaamde dat. Gabriëlle gaf aan Tineke aan als ze er mee zit dit Centraal kan aangeven. Gabriëlle denkt dat hij zich best wel red buiten de poort van Utopia. Mark gaf aan dat hij eigenlijk wilde zeggen wanneer hij er uit wordt gestemd, dan zal  zeggen “Ik heb geen werk”, maar dacht bij zichzelf dat hij het dan zou provoceren, dus doe maar niet. Nicole zegt dat als we hier allemaal uit zullen zijn ook een baan zullen moeten gaan zoeken.

Gabriëlle verteld dat dit wellicht niet goed is overgekomen om allemaal te gaan springen voor Patrick, terwijl we donders goed weten dat er een dikke kans was dat hij ging. Nicole gaf gelijk aan dat iedereen wilde dat hij ging, Mark erachter aan “En dan allemaal ineens een traantje weg pinken”. Toen Tineke vertelde dat het Patrick was die Utopia zou moeten verlaten, was iedereen stil volgens Mark, Nicole zei, : Ik had ook helemaal niet zo de behoefte om iets te zeggen, ik was al blij dat Ivan niet naar huis hoefde”. Later zegt ze nog. “Ik heb in ieder geval mijn zin, Patrick naar huis en Ivan blijft”. Mark zegt, “Ja, daarom heb je Patrick ook 3 stemmen gegeven en trouwens, ik ook”.  Gabriëlle gaf aan ook 3 stemmen gegeven  te hebben. Het gesprek gaat nog even verder in het filmpje, merendeels over de confrontaties die Patrick veroorzaakte.

Zouden de bewoners spijt hebben dat ze Patrick hebben weggestemd en vinden jullie het terecht dat hij geld heeft meegekregen van enkele bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. jolanda at 20:00

  Hoop dat iedereen hier die zo grote mond hebben over patrick , zelf eens in zo een situatie komen te zitten en dan eens kijken of het leven altijd maar even makkelijk is en je altijd zelf alles in de hand heeft en dat jullie niemand helpt en de moord laten stikken..bah wat een harteloze figuren he lekker makkelijk zo over anderen te oordelen zolang het jeelf maar lekker allemaal voor de wind gaat :p

 2. mic at 23:46

  ivan is next, mark heeft geen reden van kijkers om weggestemd te worden voor aggresief gedrag zoals bij patrick en ivan

  • jolanda at 19:56

   Patrick was niet agressief van zichelf , beter opletten hij werd kwaad gemaakt maar heeft nooit geslagen of geduwt dus geen verglijk vind je wel laat iemand jou maar eens steeds de hele dagen treiteren en etteren kijken of jij lief en aardig blijft tzzzzzzzzzzzz

 3. dorina at 07:11

  Iedereen wilde patrick weg hebben.ook gio die eigelijk er uit moest gaan in december. Mocht blijven vanwege examen. Haha nu is hij gezakt.en daar hoor je sbs6 niet meer over. Voor mij had hij na het zakken van examen er als nog eruit gemoeten.

 4. Ruud at 22:52

  Zo nu kan Mark weer ineens praten toe straks dat iedereen wat zei …hield meneer ze bek lafventje is het gewoon,,geld beheren kan hij helemaal niet in ze eigen zak stoppen en achter ze billemaat Wilco lopen Brrrrrrr der uit met die twee

  • Therese at 20:56

   Helemaal mee eens Ruud , Gio is door zijn vader al gewaarschuwd dat Mark en Wilco RATTEN zijn als je praat wat een mensen kennis dat heeft dus Go’s vader .
   Ik vind het nu 1 grote smerige Kliek op een paar na ,wat zou ik graag 2 weken daar tussen zitten {zonder borg natuurlijk want met 2 weken ben ik eruit} maar met dat mooie gladde laminaat geef ik je op een briefje hebben ze allemaal op een paar na vette blessures waar je U tegen zegt.
   ze hebben geen hart maar een stuk steen in hun lichaam.WALGELIJK!!!!!!!!

 5. loesje at 22:39

  Ben blij dat Patrik weg gaat,ik kijk iedere dag naar Utopia,maar de laatste tijd,ergerde ik me aan de agressieve houding ,en de uitspraken van hem ,vond ik zeer beledigend.

  • jolanda at 19:58

   Ja precies ja hahahaha he je een verkeerde bril of zo , patrick was niet diegene die met tafels gooide en duwde en sloeg dat waren 2 anderen heb je je verkeken of zo ..je moet hem niet prima dat kan maar niet de boel verdraaien

 6. anneke at 21:43

  Als hij de zaag machine niet heeft gekocht heeft hij nog zijn geld wat hij kreeg toen hij erin bleef dus hij heeft voorlopig geld

 7. rina at 21:33

  Tineke heeft gelijk 19 stemmen op Gio na wilde bijna hem iedereen hem al een hele tijd weg hebben.
  Grote mond veel plannen maar nooit iets doen.
  En nu ineens vindt iedereen het zielig.
  En dat ze hem geld hebben gegeven moet iedereen zelf weten misschien je geweten sussen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *