Andrea heeft een hele berg kippeneieren gevonden, het stinkt behoorlijk

Andrea heeft een hele berg kippeneieren gevonden, het stinkt behoorlijk

De bewoners klagen de laatste tijd over een vieze geur die in het Martele höfke en de inloopkast hangt. Andrea heeft afgelopen avond daarom besloten om op onderzoek uit te gaan. Tot haar verbazing vindt ze “honderden kippeneieren” achter en onder de huisjes. Ze kan haar ogen niet geloven en rent naar Alexandra toe om het nieuws met haar te delen. Oh mijn god, Lex… begint Andrea. Nee! Ik wil het niet horen reageert Alexandra. Ik denk dat er wel tweehonderd eieren liggen gaat Andrea verder. NEE! Dat ga je echt niet menen. Rot op antwoordt Alexandra. Er liggen echt freaking veel eieren verzekert Andrea haar. Alexandra wil de eieren met haar eigen ogen zien. Oh nee, ik vind het eng om te kijken roept ze. En schreeuwt het uit als ze de eieren ziet liggen. Ah, wat erg! Dat vind ik echt heel eng voegt ze eraan toe. De twee lopen daarna naar de silo toe om het nieuws aan de rest van de bewoners te vertellen. Vandaan dat we geen eieren hadden om te eten grapt Jessie. Alexandra is behoorlijk overstuur en wil dat de eieren zo snel mogelijk weggehaald worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *