Mariska, Jessie en Gerrit proberen hun muziek op de radio te krijgen

Mariska, Jessie en Gerrit proberen hun muziek op de radio te krijgen

Jessie, Mariska en Gerrit zitten afgelopen avond in de silo. De mannen hebben afgelopen vrijdag hun singles uitgebracht en willen natuurlijk dat de nummers op de radio worden gedraaid. Samen met Mariska hebben ze afgelopen week meerdere radiostations gebeld maar hier helaas geen reactie op gekregen. Ze besluiten wat lokale radiostations op te bellen om daar hun hit op de radio te krijgen. Omdat Gerrit uit Friesland komt, komen ze op het idee om naar RTV NOF (Noord-Oost Friesland) te bellen. De telefoon gaat over en Mariska krijgt een mevrouw aan de telefoon. Goedenavond, met Mariska uit Utopia begint ze. En vertelt vervolgens over de jongens en hun singles en dat Gerrit uit Friesland komt. De radiopresentatrice is redelijk enthousiast maar ze meldt erbij dat haar zender ook een christelijke zender is. De drie bewoners schieten in de lach omdat ze dit zelf ook niet wisten. Gaat het hen lukken om alsnog de nummers op de radio te krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *