Jens vindt dat er betrokkenheid ontbreekt bij Gerrit en spreekt hem aan

Jens vindt dat er betrokkenheid ontbreekt bij Gerrit en spreekt hem aan

Jordie heeft een hakken race voor de mannelijke bewoners georganiseerd. Gerrit heeft aangegeven dat hij hier niet aan mee wil doen en Jens laat afgelopen avond zijn ongenoegen hierover blijken. Ik vind dat als je twee dagen geleden een verhaal opsteekt over betrokkenheid en dan nu zelf afhaakt… begint Jens het gesprek met Gerrit. Ik ben er toch bij? reageert Gerrit. Je bent fysiek aanwezig antwoordt Jens. Ja, bedankt gaat Gerrit verder. Dus dan moet ik ook echt mee doen? De twee discussiëren nog even door, als Mylène besluit dat het genoeg is geweest. Jongens, het is klaar! Ophouden roept ze streng. Ze besluiten in eerste instantie naar haar te luisteren, maar ruziën even later toch verder in de silo. Jij bent f*cking hypocriet merkt Gerrit op. Vertel, waarom? vraagt Jens. Jij kan alleen maar slecht en negatief lullen over bepaalde dingen zegt Gerrit. Ook over podiumvrees, ook over de videoclip. Zonder dat je maar een klauw uitsteekt. Als ik niet op hakken wil lopen, dan is dat toch prima? De discussie lijkt op niks uit te lopen. Jens wil geen ruzie maken maar vindt het vervelend dat Gerrit oppert dat de bewoners betrokken moeten zijn, terwijl hij zelf niet meedoet aan de hakken race. Gerrit is op zijn beurt van mening dat hij zich op genoeg andere manieren inzet en verwijt Jens dat hij negatief praat over podiumvrees, waar hij zo trots op is. Ik vond het een grote wanvertoning roept Jens boos aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *