Jordie organiseert een hakken race

Jordie organiseert een hakken race

De bel luidt in Utopia 2 en alle bewoners verzamelen zich voor de hakken race van Jordie. Zijn jullie er klaar voor, mannen? vraagt Jordie enthousiast. I was born ready antwoordt Dylan. Is dit de eerste keer dat je op hakken loopt vraagt Jordie aan Jessie. Het tweetal heeft een kort gesprek. Als iedereen bij elkaar staat legt Jordie uit wat de bedoeling is. Hij heeft een parcours uitgezet en degene met de snelste tijd wint. Jens wordt door Jordie aangekleed met hakken, een mooie roze jas en een bijpassende tas. Hierna bijt hij het spits af. De bewoners kunnen hun lach niet inhouden als Jens met zijn hakken over het parcours sprint en klappen als hij de eindstreep heeft behaald. Hierna trekken Brandon, Dylan, Jordie en Jessie de hakken aan om het parcours te doorlopen. De uitslag kun je hieronder zien. Het ging er gezellig aan toe.

  1. Dylan
  2. Jordie
  3. Brandon
  4. Jens
  5. Jessie
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *