Gerrit weigert mee te doen aan de wedstrijd op hakken lopen

Gerrit weigert mee te doen aan de wedstrijd op hakken lopen

Gerrit is in de silo en hij loopt richting een doos die op tafel staat. Die beker is wel heel leuk merkt Jessie op. Het is de beker die is bedoeld voor de winnaars van het Utopia voetbaltoernooi dat morgen plaatsvindt. Gerrit bewondert hem en is het eens met Jessie. Shelley komt ook naar binnen. O, dat hakken lopen. Daar ga ik niet aan meedoen zegt Gerrit. Shelley vindt dat wel teleurstellend. Het is niks voor mij benadrukt Gerrit. Wie zal de hakken race winnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *