Mariska weigert mee te doen aan Utopia magazine, Shelley bespreekt dit voorval met Jens

Mariska weigert mee te doen aan Utopia magazine, Shelley bespreekt dit voorval met Jens

Shelley is druk bezig met haar Utopia magazine en kan nog wel wat hulp gebruiken. Wil je mij straks weer helpen met het magazine? vraagt ze aan Jens. Ze krijgt een positief antwoord terug. Shelley lucht vervolgens haar hart en geeft aan een discussie met Mariska te hebben gehad over de vragen die ze stelt. De eindconclusie van de discussie is geweest dat Mariska zich distantieert van het magazine. Zij is een volger van Jessie antwoordt Jens. Ik vind het jammer, weet je wel. Je hebt toch een eigen mening? gaat Shelley verder. Na het gesprek met Jens geeft Shelley zich niet zomaar gewonnen en probeert het nog eens bij Mariska. Weet je zeker dat je niet meedoet? vraagt ze. Mariska geeft aan het zeker te weten, omdat Shelley niet heeft geluisterd naar de ideeën van anderen. Maar ik zeg toch net dat ik de mensen die er verstand van hebben daarop heb gezet verdedigt Shelley. Mariska is het niet met haar eens omdat Jens een artikel over de dieren gaat schrijven. Jens doet niets met de dieren zegt ze. Shelley legt daarna uit dat hij wel informatie heeft ingewonnen om het artikel te kunnen schrijven. Ook geeft Mariska aan dat het om de vragen gaat die Shelley heeft gesteld tijdens de interviews. Deze zijn erg kritisch van aard. Daarnaast mist Mariska het gevoel dat het een product van alle bewoners wordt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *