Gaan Jordie en Franny samen optreden tijdens het Love is Love evenement?

Gaan Jordie en Franny samen optreden tijdens het Love is Love evenement?

Jordie en Franny zitten samen op bed. De twee zijn in gesprek en het Love is Love feest komt ter sprake. Hé, ik zit te denken. Wil je nog bij Love is Love dansen? vraagt Jordie. Franny geeft aan wel te willen maar liever niet alleen te dansen. Jordie heeft daar wel een oplossing voor. Zullen we een poging doen dat jij me dans dingen aanleert vraagt Jordie aan haar. Franny lijkt meteen enthousiast. Dat we samen gaan dansen vraagt ze. Jordie reageert positief. Ja, leuk. Heel leuk zegt Franny. En denkt na en zegt dan dat ze dan wel samen muziek moeten gaan uitzoeken. We gaan er echt wat leuks van maken! zegt Franny. Hoe zal hun optreden eruit komen te zien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *