De bewoners zijn niet blij, heeft Mylène een taart van tachtig euro besteld?

De bewoners zijn niet blij, heeft Mylène een taart van tachtig euro besteld?

Merel is bezig met het mailen naar een aantal B&B gasten. Opeens valt haar oog op een mail die net is binnengekomen voor Mylène. Het is een factuur voor een taart die aanstaande woensdag bezorgd wordt. Merel schrikt van het hoge bedrag en haalt Hiske, Jessie en Jordie erbij. Hun monden vallen open als ze de factuur zien. Ze heeft toch nooit genoeg zakgeld hiervoor vraagt Merel aan Jessie. Jessie besluit snel met de uitgeprinte factuur naar Mylène te gaan en verhaal te halen. Mevrouw Taart begint hij grappend tegen Mylène in haar huisje. Ik weet niet of het een verrassing voor Jens is maar dit is een taart van bijna tachtig euro voegt hij eraan toe. Mylène staart verbaasd naar de factuur in haar hand. Hier ga ik achteraan, want dit klopt denk ik niet hoor benadrukt ze. Zou ze de factuur nu moeten betalen? Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *