Dit hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 7 oktober

Dit hebben de bewoners besproken tijdens de vergadering van 7 oktober

Jessie opent de vergadering met de nieuwe stand van de financiën. Komen we uit op plus 10914 euro zegt hij uiteindelijk met een glimlach. De bewoners juichen enthousiast. Jessie vertelt verder dat hij de pin van de markt er niet in mee heeft genomen en de bewoners vragen zich af waarom. Om mensen te vragen of ze goed naar het financiële overzicht hebben gekeken antwoordt Jessie. De bewoners lijken het raar te vinden dat Jessie de kosten niet mee heeft genomen in zijn berekening.

Na de financiële update wil Jessie het graag hebben over de B&B. Er lijkt namelijk veel discussie te zijn om de slaapplek. Jessie laat weten dat als er twee aanvragen voor de B&B binnenkomen, er een extra huisje beschikbaar moet zijn. De groep overlegt welke huisjes er verhuurd kunnen worden. Hiske haakt hierop aan door te zeggen dat ze klaar is met de discussie rondom het afstaan van slaapplekken. Ze benadrukt dat er nu knopen doorgehakt gaan worden en dat hierna geen gemor meer wil horen over de slaapplekken. Als dat huisje van Merel en Franny een kast blijft, dan ga ik mijn huisje niet uit reageert Shelley stellig. Het is gewoon lekker een reden zoeken om je huisje niet uit te gaan antwoordt Merel geïrriteerd. Shelley wil haar huisje wel uit als er een tweede bed wordt gebouwd in het huisje van Merel en Franny. Merel lijkt hier echter geen vertrouwen in te hebben. Jouw woorden zijn weinig waar, Shelley zegt ze. Uiteindelijk lijken de bewoners de beslissing te hebben gemaakt dat er een tweede bed wordt gebouwd in het huisje van Merel en Franny. Franny is het hier echter niet mee eens. Nou, niet dus zegt Franny boos. Het hekelt haar dat dit zomaar zonder overleg wordt besloten. Toch lijkt ze even later toe te geven aan het bouwen van het bed. Zolang ik maar geen gedoe krijg, vind ik het prima zegt ze. De bewoners lijken eruit te zijn en de taken voor de B&B worden verdeeld.

Shelley vertelt daarna dat ze vandaag het magazine online gaat zetten. Ze vindt het jammer dat Merel en Jessie niet mee willen doen. Door jouw gedrag reageert Merel. En legt uit dat ze afgelopen avond geen zin had in een interview, waarop Shelley haar een zielig meisje noemde. De twee belanden in een discussie en ook Jessie bemoeit zich ermee. Wat ben jij een simpele zeg zegt Jessie aan het einde van de discussie. Kan er normaal gecommuniceerd worden vraagt Hiske. Ik word er helemaal naar van. Daar is Gerrit het mee eens. Sfeertje, jongens voegt hij eraan toe.

Tijdens de vergadering wordt ook het evenement van Gerrit en Jessie nog even kort geëvalueerd. Waarom zijn er geen rondleidingen gegeven? vraagt Shelley direct. Jessie haakt hier op in door te zeggen dat er is besloten om tijdens dit muziekevenement geen rondleidingen te doen. Volgens Shelley zou er bij ieder evenement een tour worden gegeven en de bewoners belanden wederom in een discussie. Uiteindelijk is Hiske er helemaal klaar mee. Deze discussie kunnen we sluiten, want het er in de vergadering en namelijk over gehad en toen is er besloten dat we geen rondleidingen zouden doen zegt ze. Deze discussie is gesloten. Jessie lijkt ondertussen klaar te zijn met Shelley. Het is zoeken naar fouten zegt hij. Het is te zot voor woorden benadrukt hij. Na de evaluatie sluit Jessie de vergadering en gaat iedereen zijn of haar eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *