Shelley heeft onenigheid gehad, ze kotst sommige mede bewoners uit

Shelley heeft onenigheid gehad, ze kotst sommige mede bewoners uit

De vergadering is net geweest. Jessie en Gerrit lopen over het terrein. Die houding van Shell ook hé? vraagt Jessie aan Gerrit. Ze is dan ook echt aan het zoeken naar dingen voegt hij eraan toe. Jessie geeft aan dat hij Shelley een naar mens vindt en hij geeft aan zich nog nooit in Utopia zo erg aan iemand te hebben geïrriteerd. Ze is alleen maar aan het zoeken om zichzelf goed te praten en andere mensen in een slecht daglicht te zetten zegt Jessie over Shelley. I feel you bro reageert Gerrit. Jessie loopt vervolgens weg en Franny komt erbij staan. Ik vind het zielig om te zeggen, maar het is wel zo zegt Gerrit. Franny geeft aan het niet zielig te vinden. Denk jij dat je nog gevoelens voor haar hebt vraagt Franny. Gerrit laat weten dat dat niet zo is. Het is een knap meisje, maar haar innerlijk kan ik niet zoveel mee legt hij verder uit.

Nog wat later is Shelley in gesprek met Gerrit. De mensen hier, die kots ik uit zegt Shelley. Bijna iedereen vind ik nep. Ze zijn niet hunzelf. Ik kan er gewoon niet tegen, want ik prik daar doorheen benadrukt ze. Ze raast nog even door over de andere bewoners. Gerrit blijft op zijn beurt opvallend stil. Shelley begint ook over Mariska en ze noemt haar een konten likker. Ik heb alles door zegt Shelley. Misschien is ze heel lief, maar ze is niet lief tegen mij. Als dat gezegd is, loopt Shelley weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *