Merel en Hiske vinden Shelley veranderd en niet meer haarzelf

Merel en Hiske vinden Shelley veranderd en niet meer haarzelf

Afgelopen avond hebben de bewoners de vijftien maanden van Shelley gevierd. Ik heb het gezellig gehad maar niet echt dat je dacht van wat een feestje zegt Merel op deze nieuwe dag. Daar lijkt Hiske het mee eens te zijn. Shelley zat er ook met een gezicht bij dat ze niet happy was vertelt Hiske verder. Ik heb het idee dat zij al heel lang niet lekker in haar vel zit. Ik vind haar niet meer haarzelf voegt ze eraan toe. Merel denkt er hetzelfde over en ze vertelt dat Shelley heel erg is veranderd. Zo erg dat ze nu is, is ze nog nooit geweest legt Merel uit. Ze heeft overal schijt aan benadrukt ze. En vraagt zich af hoe Shelley het nog naar haar zin kan hebben. Hiske heeft daar geen antwoord op. Zullen de andere bewoners er iets over zeggen tegen Shelley?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *