Jessie en Merel belanden in een hevige discussie over de B&B

Jessie en Merel belanden in een hevige discussie over de B&B

Jessie en Gerrit willen prijzen in het leven roepen voor de kijkers die hun muziek het meest promoten. Als de twee bewoners samen met Merel buiten staan, komt de b&b ter sprake. Gerrit vindt dit een leuke prijs om weg te geven en ook Jessie ziet dit wel zitten. Hij vertelt dat de b&b dan eventueel in zijn boot kan. Merel lijkt echter minder enthousiast. Dus als het jou uitkomt is de boot van jou?,  vraagt ze geïrriteerd. Toch gaat ze mee in het idee. Merel vertelt dat ze de b&b eigenlijk af wil schaffen. Ik ben die ellende zo zat, zegt ze. Jessie vindt dit een rare houding. Volgens hem kan Merel gewoon zeggen dat ze haar huisje niet meer beschikbaar wil stellen, terwijl de b&b ondertussen gewoon door blijft gaan. Dat is toch f*cking raar?, vraagt hij. Merel vertelt dat ze juist meegaat in de b&b als prijs, terwijl ze voor de afschaffing van de b&b is. Dan denk ik er goed aan te doen en dan word je ook nog eens boos op me, zegt ze. Dan kan je je wel weer beroepen op goede bedoelingen, mevrouw de goedheiligman, reageert Jessie. Merel lijkt niet van de reactie gediend te zijn. Doe nou eens even normaal, man, zegt ze boos. Laat maar. Ik heb geen eens zin om zo met jou in gesprek te gaan. De twee bewoners discussiëren nog even verder en uiteindelijk loopt Merel boos weg.  Als Jessie even later zijn tanden heeft gepoetst, ligt Merel al in de boot te lezen. Jessie stapt de boot binnen en hij vraagt wat er aan de hand is. Je was gewoon vervelend, zegt Merel. Even later kruipt ze met haar boek tegen Jessie aan. De spanning lijkt uit de lucht te zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *