Merel distantieert zich van Utopia magazine, Jens betreurt haar besluit

Merel distantieert zich van Utopia magazine, Jens betreurt haar besluit

Merel en Shelley leken het afgelopen dag niet met elkaar te kunnen vinden. Terwijl de voorbereidingen voor het feest van Shelley in volle gang zijn, is Merel bij Jens en Jessie achter de computer gaan zitten. Ze vangt het gesprek van de mannen op. De twee praten over het Utopia Magazine en Merel vertelt dat ze zich van het magazine distantieert. Omdat ze een grote bek tegen me had en ik ben daar wel een beetje klaar mee, legt ze uit over Shelley. Dus distantieer ik me van het magazine. Jens vindt het jammer. Het idee is namelijk wel leuk, zegt hij. Daar is Merel het mee eens. Ik moet het nog wel even tegen Shelley zeggen, vertelt Merel. Zal ze Shelley aanspreken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *