Merel heeft iets opmerkelijks gehoord over de uitslag van de cocktailwedstrijd

Merel heeft iets opmerkelijks gehoord over de uitslag van de cocktailwedstrijd

Hiske en Shelley hebben afgelopen avond een cocktailwedstrijd georganiseerd. Mylène heeft uiteindelijk de eerste prijs in de wacht gesleept: Shelley is morgen een uur lang haar persoonlijke assistent. Terwijl het feestje in de silo nog bezig is, staan Gerrit, Merel, Mariska en Franny even buiten. Merel vertelt de anderen dat Hiske iets opmerkelijks tegen haar heeft gezegd. Eigenlijk heb ik gewonnen, maar ze hebben Mylène laten winnen omdat Shelley niet mijn p.a. wilde zijn voor een uur morgen, legt Merel uit. Dat kwam Hiske vertellen. Gerrit kan het bijna niet geloven en hij moet lachen. Echt waar?, vraagt hij met grote ogen. Dan is het niet meer objectief, zegt hij. Dan is het gewoon vervalsing dit. Merel knikt. Ik denk van wel, zegt ze. Echt heel jammer. Merel vertelt lachend dat ze Shelley anders  voor haar aan het werk had gezet. Zullen de bewoners Shelley confronteren met de vermoedelijke vervalsing?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 112    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *