Shelleys jubileum wordt gevierd met een cocktailwedstrijd

Shelleys jubileum wordt gevierd met een cocktailwedstrijd

Shelley zat gister avond vijftien maanden in Utopia 2 en daarom hebben de bewoners een gezellige avond op de planning staan. Als iedereen zich in de silo heeft verzameld, vertelt Hiske dat zij en Shelley een cocktailwedstrijd willen houden met de bewoners. Hiske legt uit dat de groep in vieren wordt gedeeld. Elk groepje moet een eigen cocktail bedenken en deze zelf maken. De winnende groep gaat vervolgens onderling de strijd met elkaar aan. Na de uitleg begint de groep te juichen en ze beginnen enthousiast met het maken van cocktails. Zodra elk groepje hun cocktail klaar heeft, is het aan Hiske en Shelley om te proeven. Eén voor één worden de drankjes beoordeeld en de twee vrouwelijke bewoonsters noteren de cijfers. Uiteindelijk is het aan Shelley om het winnende groepje bekend te maken. Mylène, Jordie en Merel als eerste, zegt Shelley. De drie bewoners springen juichend op van de bank. Lekker Myléne, zegt Merel en de drie geven elkaar een high five. Nu is het aan de drie bewoners om individueel de strijd met elkaar aan te gaan. Fanatiek gaan Jordie, Merel en Mylène aan de slag met het maken van hun lekkerste cocktail. Als de drie drankjes gereed zijn, proeven juryleden Hiske en Shelley de cocktails en geven ze hun eindoordeel. Mylène met een 8,5 als eerste, zegt Shelley met een glimlach. Mylène juicht en de groep klapt. Hij is echt lekker man, zegt Dylan. Ook de andere bewoners lijken deze mening te delen. Na de cocktailwedstrijd wordt de muziek gestart en de bewoners lijken er nog een gezellige avond van te maken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *