Shelley en Gerrit hebben een heftige discussie

Shelley en Gerrit hebben een heftige discussie

Shelley is bezig met de voorbereidingen van haar feestje. Ze zit namelijk namelijk vijftien maanden in Utopia 2. Shelley vraagt aan Gerrit of hij haar even wil helpen met het tillen van de frituurpan en Gerrit steekt zijn handen uit zijn mouwen. Heb je nog nagedacht over een promoactie?, vraagt hij. Shelley reageert van niet en ze vertelt dat het heel druk heeft met de voorbereidingen van haar feest. De woorden wekken irritatie op bij Gerrit. Hij legt uit dat hij morgen wel een promoactie van Shelley verwacht. De twee bewoners belanden in een hevige discussie. Wie heeft er compleet schijt aan wat ik en Jessie zeggen?, vraagt Gerrit. De mannen wilden namelijk niet dat Shelley op het podium zou dansen tijdens Podiumvrees, maar Shelley heeft dit wel gedaan. Heb ik daar wat van gezegd?, vraagt Gerrit boos. Volgens mij hadden wij gewoon afgesproken dat jij daar niets zou doen. Je hebt complete schijt. Gerrit vindt dat Shelley dit had moeten overleggen. Denk zelf eerst eens na, roept hij boos. Jij bent f*cking hypocriet. Dat is gewoon jouw f*cking karakter. Shelley moet lachen. Kneus, zegt ze. Jij bent echt de grootste. Jij haalt iedereen naar beneden. Daar geniet jij van. Gerrit vindt dat Shelley wat meer voor anderen moet doen. Alleen maar vanuit ikke gedacht, zegt hij. Jij bent f*cking hypocriet. Je denkt alleen maar aan jezelf. Daar is Shelley het totaal niet mee eens. De twee blijven tegen elkaar schreeuwen en uiteindelijk gaan Gerrit en Shelley boos uit elkaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *