Merel is helemaal klaar met Shelley en Hiske maakt zich zorgen

Merel is helemaal klaar met Shelley en Hiske maakt zich zorgen

Hiske maakt zich een beetje zorgen om het gedrag in Utopia en ze bespreekt het met Merel in de Mongoolse tent. Zo vertelt ze aan Merel dat ze heel de scene voor zich ziet, dat bijna niemand het vanavond viert dat Shelley vijftien maanden in Utopia 2 zit. Shelley is namelijk sinds afgelopen vrijdag vijftien maanden in Utopia 2 en dit wil ze vanavond graag gaan vieren omdat het op de dag zelf niet kon vanwege het evenement van Jessie en Gerrit. Als jij hier vijftien maanden zal zitten Merel, ongeacht of je wel of niet mijn vriendin bent. Ik zal mij altijd hiervoor inzetten en ik zou daar bijzijn en niet alleen aan mij zelf denken vertelt Hiske. Ze vindt dat de bewoners met een viering er iets leuk van moeten maken en dat het niet leuk gaat worden als men overal maar commentaar oplevert en roddelt. Merel reageert erop dat Hiske zich vanavond in de verkeerde persoon energie gaat steken en dat zij denkt dat de halve groep er niet bij is. Ik weet ook niet of ik erbij ga zitten. Met Shelley haar houding nu, ja dan vind ik het heel spijtig voor haar vijftien maanden, maar dan bekijkt ze het maar lekker. Ik ben een keer klaar met dat kind zegt Merel. Bij Merel lijkt het nog diep te zitten dat Shelley haar nooit helpt met iets, zelfs niet als Merel volgens haar moet smeken om hulp. Merel is het wel met Hiske eens dat men zich daar eigenlijk overheen moet stappen en daar gewoon bij moet gaan zitten maar geeft aan dat zij dat lastig vindt. Hiske geeft op haar beurt aan dat er dan de schijn niet opgehouden moet worden. Ik ga geen schijn hier ophouden en dan leuk in haar gezicht doen? Waarom zou ik? Ik moet haar niet. En als ik je niet moet, dan moet ik je niet, zo simpel is het reageert Merel erop. Iedereen moet het voor zichzelf ook weten, maar het wordt er hier in ieder geval niet leuker op eindigt Hiske. Zullen alle bewoners aanwezig zijn met het vieren van Shelley haar vijftien maanden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 67    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *