Mylène confronteert Jessie maar hij begrijpt er niets van

Mylène confronteert Jessie maar hij begrijpt er niets van

De bewoners hebben even vergaderd over de single release party. Jessie en Gerrit gaven aan dat ze vinden dat er weinig mensen betrokken waren met de voorbereidingen van het evenement. Mylène loopt met Jessie na de vergadering naar buiten en ze geeft hem aan dat ze vindt dat Jessie en Gerrit zelf ook niet echt betrokken waren. Zo vertelt ze dat de producers veel hebben geregeld en gedaan en zag ze hun hard werken met het zweet op hun voorhoofd om de gordijnen op te hangen. Terwijl Jessie en Gerrit volgens Mylène op dat moment niet meehielpen. Jessie laat weten dat hij haar uitspraak niet begrijpt. Waar is de rest van de groep Mylène, waar zijn jullie überhaupt altijd vervolgd Jessie. Hij vindt dat er op dat moment de andere bewoners hadden moeten helpen met het ophangen van de gordijnen en dat hij en Gerrit dat toen niet hadden kunnen doen vanwege ze hun witte t-shirt aan hadden voor de clipopname die dan vies wordt. Jessie vindt dat hij niet het gevoel heeft dat hij weinig heeft gedaan en dat ze dit moet aankaarten aan de rest van de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 18:51

    het is altijd hetzelfde met Jessie, dat als hij ergens mee wordt geconfronteerd en er wordt hem wat gevraagd, hij geen antwoord geeft op de vraag, maar gewoon een wedervraag stelt. Het is toch het evenement van Jessie en Gerrit dan horen zij ook het meeste te doen. Trek je toch even een ander t-shirt aan en help je de producers? Ze hebben het nu al zo hoog in hun hoofd en lopen naast hun schoenen, alsof iedereen op dit duo wacht. Ik vind ze bereslecht!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *