Gerrit en Jessie zijn gefrustreerd, ze vinden het jammer dat er weinig interesse is getoond in hun evenement

Gerrit en Jessie zijn gefrustreerd, ze vinden het jammer dat er weinig interesse is getoond in hun evenement

Het is tijd voor een financiële update. De bewoners verzamelen in de silo en Jessie neemt het woord. Hij bedankt iedereen voor het meehelpen met de single release party en hij vertelt de verdiensten van het feest. Jessie geeft aan dat hij morgen met een nieuwe financiële update komt en een evaluatie wil houden over het evenement. Wat bedoel je, qua inzet? vraagt Alexandra. Ja inzet, betrokkenheid antwoordt Jessie. En vindt verder dat er weinig bewoners geïnteresseerd waren en weinig hebben meegedacht aan het evenement. Het evenement is een beetje door bepaalde personen gedragen, terwijl dat niet echt de bedoeling is gaat Gerrit verder. Hij heeft ook niet echt het gevoel dat iedereen betrokken was met het evenement. Volgens hem was er weinig positiviteit over het evenement. Wat hij vooral jammer vindt, is dat bijna iedereen lang heeft meegekeken met de opnames voor de videoclip, terwijl ze niet geholpen hebben met de voorbereidingen ervan. Jordie begrijpt het dat Gerrit hier gefrustreerd over is maar geeft wel aan dat als ze echt niet ergens aan uit komen, ze aan de bel hadden moeten trekken voor hulp.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *