Andrea en Brandon doen een verontrustende ontdekking tijdens de renovatie van het atelier

Andrea en Brandon doen een verontrustende ontdekking tijdens de renovatie van het atelier

Brandon en Andrea zijn druk bezig met de renovatie van het atelier. Echter komen de twee er achter dat de schimmel is veroorzaakt door kippeneieren die daar al een tijdje lagen. Voordat ze kunnen starten om het atelier te renoveren, besluiten ze om de troep op te ruimen. Terwijl Brandon en Andrea hard aan het werk zijn komen Jordie en Franny poolshoogte nemen van de situatie. Jordie en Franny kunnen de stank niet verdragen en doen hun handen voor hun neus. Andrea pakt vervolgens haar kans om een grap uit te halen met de diva’s en rent achter ze aan met een zak vol afval. Nee niet in mijn gezicht douwen schreeuwt Franny. Gaat de renovatie nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 82    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *