Shelley probeert de cocktailworkshop te laten financieren door Trein bv

Shelley probeert de cocktailworkshop te laten financieren door Trein bv

Shelley vertelt aan Hiske dat zij niet had verwacht dat de boodschappen van de roti op tijd geleverd zouden worden en daarom als back-up plan de cocktailworkshop heeft geregeld. Ze geeft aan dat ze nu echter over haar budget is gegaan omdat beide lijken door te gaan. Shelley vraagt aan Hiske of ze de kosten van de cocktailshop kan laten dekken door trein bv. Hiske laat weten hier geen voorstander van te zijn, omdat Shelley haar intentie achter de cocktailworkshop niet voor de groep is maar voor haar 15 maanden verblijf. Hiske geeft aan bij voorhand al te weten dat de groep dit niet gaat accepteren en heeft geen zin in de gevolgen. Hiske vraagt waarom Shelley Andrea op iedereen heeft afgestuurd. Ik weet zeker dat het persoonlijk is zegt Shelley. Hiske stelt voor dat ze met het overige geld zelf een cocktailworkshop gaan opzetten. Shelley vindt dit een goede oplossing. Andrea voegt zich bij het gesprek en vraagt of de cocktailworkshop door zal gaan. Shelley zegt het af te gaan bellen. Zullen Hiske en Shelley de cocktailavond nog kunnen redden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *