Jessie en Gerrit willen buiten Utopia 2 op wintersportbestemmingen gaan optreden

Jessie en Gerrit willen buiten Utopia 2 op wintersportbestemmingen gaan optreden

Afgelopen vrijdag was de single release party van Jessie en Gerrit. Het was een succesvol evenement en er is veel winst gemaakt. De mannen zijn daarom ook erg blij. Tijdens de single release party kwamen er verschillende artiesten. Zo ook DJ Jean. DJ Jean heeft toen tijdens het evenement een plaat van de twee singles aan de heren overhandigd. Mariska maakt vandaag in de silo pollies van Jessie en Gerrit met hun nieuwe plaat. De mannen zijn er erg trots op. Jessie laat blij aan Mariska weten dat hij en Gerrit waarschijnlijk op wintersportbestemmingen gaan optreden met het nummer Helikopter maar dan een andere versie. Ja ja die heli die komt er, traumahelikopter, ja ja die trauma die komt er, knietje gebroken door naar de dokter zingt Jessie. Mariska moet erom lachen. Zullen de mannen na Utopia 2 veel optredens geven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *