Andrea peilt bij de groep of ze geld aan Shelley willen doneren

Andrea peilt bij de groep of ze geld aan Shelley willen doneren

De bewoners hebben eerder de afspraak gemaakt dat iedereen die 15 maanden in Utopia 2 verblijft 100 euro tot hun beschikking hebben om iets te regelen. Shelley lijkt op het moment enorm over haar budget te gaan en daarom gaat Andrea de bewoners langs om te vragen of ze zakgeld willen doneren. Jordie, Alexandra, Hiske en Gerrit willen geld bij schieten. Jens, Merel, Mariska en Franny zien hier vanaf. Jessie vindt het dubbel dat Shelley de cocktail workshop wil doorzetten terwijl ze weet dat ze geld tekort komt. Jessie vraagt aan Andrea of het een spannende uitslag is. Andrea zegt dat de cocktailworkshop niet door gaat. Wanneer Gerrit, Jessie en Franny weglopen biecht Franny op dat ze nee heeft gezegd omdat Shelley zelf nooit geld aan andere uitgeeft. Franny zegt dat Gerrit een van de weinige zal zijn die geld doneert. Jessie begrijpt de keuze van Gerrit ook niet. Ondertussen laat Andrea aan Shelley weten dat de tussenstand er slecht voor staat. Het verbaast Andrea dat veel bewoners nee hebben gezegd. Shelley had dit echter wel verwacht. Zal Shelley de cocktailworkshop af gaan zeggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *