Andrea is benieuwd wat Shelley gaat doen met de extra informatie die ze over haar mede bewoners heeft

Andrea is benieuwd wat Shelley gaat doen met de extra informatie die ze over haar mede bewoners heeft

Shelley heeft laatst haar idee voor een Utopia Magazine gepresenteerd en is sindsdien bezig met het afnemen van interviews. Wanneer Shelley op bed een interview aan het terugkijken is benadrukt Andrea dat Shelley, sinds het afnemen van de interviews, bezit over veel informatie van alle mede bewoners. Shelley lacht. Ja dat klopt, heel fijn voegt ze er verder aan toe. Wat zal Shelley van plan zijn met deze informatie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *