Adriaan wil weten of het goed gaat met Gerrit

Adriaan wil weten of het goed gaat met Gerrit

Gerrit en Adriaan lopen samen een rondje. Gerrit heeft net voor de grap billenkoek van Joaquin en Timothy gehad en Adriaan lijkt zich een beetje zorgen te maken over Gerrit. Gerrit maakt duidelijk dat het voor hem ook een grapje was en dat hij het niet als pesten ziet. Als ik het echt niet wil, dan doe ik het ook niet, verzekert de mannelijke bewoner. Timothy voegt zich even later ook bij het gesprek en vertelt Adriaan dat dit een grapje onder de drie musketiers is. Adriaan lijkt dit te begrijpen, maar wil er zeker van zijn dat er niemand wordt gepest in de mini samenleving. Ten slotte laat Adriaan aan Gerrit weten dat hij er voor hem is als hij het moeilijk heeft.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *