Gerrit krijgt post van oud bewoonster Sanne

Gerrit krijgt post van oud bewoonster Sanne

Gerrit heeft zojuist post gekregen van het thuisfront. Tot zijn verbazing zat er ook een brief tussen van oud bewoonster Sanne! Als Gerrit dit aan Shelley en Lotus vertelt willen de vrouwelijke bewoonsters ook graag Sanne haar brief lezen. De bewoners gaan daarom samen in Shelley haar huisje zitten om de brief te lezen. Gekke Sanne, zegt Gerrit. Aah, super lief! zegt Lotus daarna over de brief van Sanne. Wat zou Sanne in de brief geschreven hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 90    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *