Een Utopiaanse avond

Een Utopiaanse avond

Er is veel te doen in de mini samenleving vanavond. Wanneer de bewoners hebben gegeten, is er al snel discussie rondom Gerrit. Joaquin en Timothy vinden namelijk dat Gerrit teveel contact heeft met Shelley, en hier stond straf tegenover. Gerrit heeft daarom straf gekregen van de heren, maar niet iedereen is het hiermee eens. Wanneer Shelley hier achter komt, lijkt ze niet blij te zijn met het nieuws. Wat zal de rest van de avond te wachten staan voor de bewoners?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *