Een woordenwisseling tussen Christel en Hiske

Een woordenwisseling tussen Christel en Hiske

Gisteren hebben Christel en Hiske een discussie met elkaar gevoerd. De twee vriendinnen hebben weinig ruzies, maar gisteren hebben ze toch het nodige moeten uitspreken. Beide kwamen ze tot de conclusie dat ze elkaar niet wilden begrijpen en dat ze hier wel voor open moeten staan.  De twee vrouwelijke bewoonsters vergeven het elkaar en geven elkaar een knuffel. Wel hebben ze de bierproeverij last-minute afgezegd met deze discussie via de e-mail. De mensen van de bierproeverij zouden vandaag nog langskomen, maar zullen ze hun e-mail op tijd hebben gelezen of zullen de twee vrouwelijke bewoonsters nog contact via de telefoon met ze nemen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *