De vrouwen zetten de mannen in het zonnetje met een lekker ontbijtje

De vrouwen zetten de mannen in het zonnetje met een lekker ontbijtje

Vandaag zijn de bewoners vroeg op. De vrouwen hebben namelijk een ontbijt geregeld voor de mannelijke bewoners. Daarvoor staan Lotus en Shelley al vroeg in de keuken, terwijl buiten Jessie, Merel, Hiske en Christel de tafel aan het versieren zijn. Wanneer de tafel versierd is wordt er over het terrein geroepen. Omkleden! schreeuwt Hiske. Bran! roept Jessie. Ook Brenda is ondertussen gearriveerd in de keuken om te helpen. Wanneer ze allemaal wakker zijn legt Jessie uit waar ze mogen zitten. Sit down, please, zegt ze enthousiast, terwijl ze wijst naar de naambordjes die ze hebben gemaakt. Lotus, Brenda en Shelley lopen met de borden richting de picknicktafel. Aan de gezichten van de mannen te zien, lijken ze tevreden te zijn.  Maar voordat de mannen mogen aanvallen, vertelt Shelley waar ze dit aan te danken hebben. Namens alle vrouwelijke bewoonsters bedankt ze de mannen voor het harde werken. Bedankt voor het bouwen en dit is een oppepper voor de silo die er komen gaat, zegt ze enthousiast.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *