De bewoners krijgen bezoek van een handlezer. Wat zullen de handen ons vertellen?

De bewoners krijgen bezoek van een handlezer. Wat zullen de handen ons vertellen?

Zojuist is handlezer Gerrit Koning gearriveerd in de minisamenlevig. Shelley heeft de man in kwestie uitgenodigd om de handen van alle bewoners te lezen. Als eerste is Mike aan de beurt, die al snel wordt verteld dat hij een gevoelig persoon is. Ook ziet Gerrit dat de mannelijke bewoner gepassioneerd is en met veel verschillende mensen om kan gaan.
Even later is Timothy aan de beurt. Gerrit vertelt dat de mannelijke bewoner goed met geld om kan gaan. Hij zal nooit te veel hebben, maar ook nooit te weinig. Ook is hij een eigenzinnig persoon.
Wat zal de handlezer over de rest van de bewoners zeggen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *