De vrouwen bespreken mannendag in de vergadering

De vrouwen bespreken mannendag in de vergadering

Christel heeft zojuist alle vrouwelijke bewoners bij elkaar geroepen voor een korte vergadering. Oké, mannendag, begint de vrouwelijke bewoner. Ze legt uit dat ze al zijn begonnen met een ontbijtje en de handlezer, maar het straks tijd is voor de zogenoemde Spelen, waarbij wordt gekeken wie van de mannelijke bewoners het meest fit zijn. Merel voegt toe dat ze al teams hebben gemaakt en verschillende onderdelen hebben bedacht. Zo is er een estafette, moet er een bal worden gegooid en meerdere stenen worden getild. De winnaar krijgt uiteindelijk een verrassing, concludeert Merel. Na een kort overleg besluiten de vrouwen om de mannen na de Spelen te masseren en in de watten te leggen, waarna er een barbecue zal volgen. En erna is het tijd om te feesten, fluistert Merel. Ik heb geregeld dat Wesley de Bruijn komt optreden! Wat zullen de mannen van deze dag vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *