Timothy wil samen met Adriaan een politieke partij starten

Timothy wil samen met Adriaan een politieke partij starten

Adriaan en Timothy lopen een rondje over het terrein wanneer Timothy met een nieuw idee komt. Ik wil samen met jou een politieke partij beginnen, vertelt hij stellig. Hij legt uit dat hij een aantal ervaren politici wil uitnodigen om hen te vertellen waar ze aan moet denken en hoe ze van start moeten gaan. Dan beginnen we een petitie en als we 50.000 handtekeningen hebben, kunnen we de kamer in. Adriaan denkt na. Ik moet het even laten bezinken hoor, zegt de mannelijke bewoner. Hij legt uit dat hij nooit eerder aan de politiek heeft gedacht, maar erover na zal denken. Wat vind jij van het plan van Timothy?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *