Lotus neemt haar eigen liedje op

Lotus neemt haar eigen liedje op

Technicus Mitch is gearriveerd om het nummer van Lotus op te nemen. Ook Brenda en Brandon grijpen deze kans en vragen de man in kwestie om hun liedje vast te leggen. Eerst is het de beurt aan Lotus en haar ukulele. Wat fijn dat je zo snel kon komen zegt ze wanneer ze het huisje instapt. En legt verder uit dat ze graag een opname van haar nummer wil om het naar Paul Sinha op te sturen. Leuk hoor antwoordt Mitch.Wanneer Lotus is uitgezongen reageert Mitch enthousiast. Goed hoor, het klinkt mooi benadrukt hij. Toch is Lotus nog niet helemaal tevreden en stelt voor om het nummer nog een keer op te nemen. Uiteindelijk eindigt ze met drie goedgekeurde versies. Wat later is het de beurt aan Brandon en Brenda. Brandon zingt zijn zelf geschreven nummer terwijl Brenda een stukje op de saxofoon speelt. Kortom het ging er muzikaal aan toe in Utopia 2!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *