Het belooft een leuke avond te worden in Utopia, de mannen en vrouwen hebben van alles geregeld

Het belooft een leuke avond te worden in Utopia, de mannen en vrouwen hebben van alles geregeld

De vrouwelijke bewoners hebben vandaag een mannendag georganiseerd. Zo is er vanmiddag al een handlezer in de mini samenleving geweest. Als Timothy de caravan binnen loopt, wil hij graag iets kwijt aan zijn mannelijke mede bewoners. Beste mannen. Ik hoor net dat onze vrouwen ons hoofdmassages willen geven. Ik dacht dat dit een mannendag was! De mannen moeten om zijn opmerking lachen. Zullen we een stripper regelen?stelt Timothy vervolgens voor. De mannen vinden dit een goed idee, omdat de vrouwelijke bewoners ook strippers op hun meidenavond hebben gehad. Gerrit laat weten dat hij wel zin heeft in een feestje, omdat hij dan kan vieren dat hij weer vrijgezel is. De mannelijke bewoners juichen. Welkom terug zegt Mike.

De vrouwen hebben ondertussen iets door en zijn erg benieuwd wat er aan de hand is. Ze zijn een plan aan het beramen zegt Merel aan de vrouwen. Zullen we kijken of we ze kunnen afluisteren? Iedereen is hier wel voor in. Nog wat later komen de vrouwen weer bij elkaar en vertelt Lotus dat ze Timothy aan de telefoon hoorde praten over een bedrag van 500 euro. Ook zei hij iets over dansjes, vrouwen en foto’s. De vrouwen denken na over wat het zou kunnen zijn en besluiten zodra de caravan weer leeg is naar binnen te gaan om het uit te zoeken. Snel kruipen ze achter de computer. Limousine  stripshow schreeuwt Jessie. Ook ontdekken ze het nummer dat de mannen zojuist gebeld hebben om de act te regelen. Lotus besluit de telefoon te pakken en in plaats van twee vrouwelijke strippers, ook een mannelijke stripper te laten komen. Alle vrouwen juichen haar toe. U moet dit wel tussen ons houden hoor zegt ze tegen de man aan de telefoon. Als de vrouwen klaar zijn, stormen Gerrit, Joaquin en Timothy binnen. Hiske is de laatste vrouw in de ruimte en kan niet meer aan de mannen ontsnappen. Ze binden haar vast aan een stoel. Je gaat in de gevangenis grappen ze. We hebben gefaald mannen zegt Timothy. Hoe gaat dit verder aflopen? Wordt ongetwijfeld vervolgt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *