Brenda en Jessie hebben een bijzondere act geregeld voor de mannen

Brenda en Jessie hebben een bijzondere act geregeld voor de mannen

Brenda en Jessie hebben toch besloten om de mannelijke stripper niet meer te laten komen. Ik heb liever dat er een vrouw komt die de mannen even op hun plek zet begint Brenda. Jessie is het met haar eens. Even later hangen de vrouwen met een stripster aan de lijn en vragen haar wat voor strip-act ze in gedachte had. Wanneer de vrouw in kwestie aangeeft dat dit kinky met accessoires zal zijn, worden de vrouwelijke bewoners enthousiast. Je bent van harte welkom vanavond zegt de Brenda. En je mag met name Gerrit, Timothy en Joaquin in het zonnetje zetten eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *