Rob heeft Utopia definitief verlaten

Rob heeft Utopia definitief verlaten

Rob heeft Utopia inmiddels verlaten, Beau heeft besloten dat hij de mini samenleving moest verlaten. Maar hoe reageert de rest van de groep op dit besluit?

Rob liet in zijn afscheidsspeech weten dat hij het niet erg vond en er vrede mee heeft. Ook wil hij dat de bewoners positief verder gaan. Als hij zijn zegje heeft gedaan klinkt er een applaus van de rest. Billy bedankt daarna Rob namens de groep en dan is het even stil. Ik ga je wel missen hoor Rob zegt Romy dan. Fay vliegt niet veel later Rob in de armen en de rest volgt. Iedereen geeft een knuffel zo ook Boyd en Jessie. Dan is het voor Rob tijd om zijn kist in te pakken. Ondertussen vinden hier en daar gesprekjes plaats over het vertrek van Rob. De bewoners hadden niet verwacht dat Rob de persoon zou zijn die uiteindelijk zou vertrekken, maar vinden het mooi dat Rob heeft aangegeven dat Beau hem naar huis mocht stemmen zodat Jeroen en René nog een kans zouden krijgen. Jeroen, Jessie en René zijn dan ook erg blij dat ze mogen blijven. Jessie geeft zelfs toe dat hij niet verwacht had dat hij zou vertrekken maar René had het gevoel dat iedereen kans maakte om naar huis te gaan. Als Rob uiteindelijk zijn spullen heeft gepakt brengen de bewoners hem met z’n allen naar de poort waar nogmaals afscheid genomen wordt voordat hij de buitenwereld weer in gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Tropical at 01:59

  Jammer hoor Rob. Had Ramona maar eerder bedacht dat ze Utopia ging verlaten dan had je er nog in gezeten.

  Maar wat zal je ook blij zijn dat je weer thuis bent 😀

  Met dat zootje daar kon jij niets beginnen. Helaas hadden ze niet door hoeveel ze aan je hadden kunnen hebben. Een gemiste kans.

  Suc6! En wie weet tot ziens.

 2. Tropical at 01:52

  Jammer hoor Rob. Ik denk dat de meeste mensen niet inzien wat jij had kunnen betekenen voor de groep. We zullen zien hoe het nu verder gaat.
  Suc6 verder! En wie weet tot ziens.

 3. Else at 20:44

  Ik kijk wel vreemd terug eerlijk gezegd op Rob zijn aanwezigheid. Erg dubbel.
  Gekonkel ook. En hoe hij zich in het begin opstelde t.o.v. de groep en Jessie en Boyd, en dan uiteindelijk zo totaal anders…? moeilijk alles te plaatsen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *