Beau stuurt genomineerde Rob naar huis

Beau stuurt genomineerde Rob naar huis

Beau moet een keuze maken, ze moet één van de genomineerden namelijk naar huis sturen. Maar wie? René, Jeroen, Jessie of Rob?

De nieuweling drukt op de zoemer, ze wil graag haar keuze bekent maken. Zenuwachtig verzamelen de bewoners zich rondom de tafel. Ik denk dat het voor iedereen spannende dagen zijn geweest begint Beau haar verhaal. Ik vindt het moeilijk om het Utopia avontuur van iemand te beëindigen. Zelfreflectie en ondernemen vindt ik de belangrijkste factoren voor mijn Utopia voegt ze eraan toe. Al snel laat ze weten dat Jessie mag blijven. Daarna richt ze zich tot René, ik denkt dat wij dezelfde visie delen. Daarom mag je ook blijven. Het gaat dus tussen Rob en Jeroen. Beau vertelt dat Rob veel in zijn mars heeft en binnen en buiten Utopia al veel heeft bereikt. Maar het belangrijkste voor een mens is gelukkig zijn. Daarom ga ik mee in Rob zijn eigen advies en stem hem naar huis. Dan richt Beau zich tot Jeroen. Hoewel hij veel stemmen heeft gekregen, kan hij nog een grote ontwikkeling in Utopia maken en ze hoopt dat hij hier ook mee aan de slag gaat. Rob bedankt vervolgens zijn mede bewoners. Ik heb een mooie tijd gehad, ik heb er van genoten zegt hij rustig. Hoewel ik wel eens botsingen had, heeft elke bewoner een speciaal plekje in mijn hart. En drukt de bewoners op het hart om vooral positief verder te gaan. Rob zijn Utopia avontuur zal dus binnenkort definitief ten einde zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 69    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Gerard at 07:13

  Heel jammer dat Rob is weg gestemd ! Ik had gehoopt dat Jessie zou vertrekken! Want dat is een grote egoïst!! Samen met die Boyd!

 2. Pip at 22:43

  Ik hoop en verwacht dat Rob de rotte appel was en Jeroen en Renee slechts besmette pitten. Rob was een hele nare man die utopia wilde gaan leiden. Dit is hem niet gelukt en in zijn haat en afgunst wil hij liefst iedereen opzetten tegen Jessie. Vind het heerlijk dattie weg is. Toch maak me zorgen, want hoe gevaarlijk zal Renee zijn? Renee is nogal doorgeslagen van het een en ander en die spoort echt niet. Ik vertrouw hem niet, kan hem niet zien of horen en zijn energie is zo fout. Renee in zn eentje is niet meer dan een schijtebak en die zal zich mogelijk veel gaan afzonderen

 3. Else at 20:40

  Nu Jeroen mag blijven hoop ik dat hij zich toch beter gaat gedragen…
  Zoals hij naar de vrouwen/meisjes kijkt is niet erg positief. Zijn hongerige blikken worden ook vaak in beeld genomen.
  Hij komt duidelijk wat tekort en weet daar niet mee om te gaan.

  Verder hoop ik dat hij nieuwe kansen krijgt en ze hem ook kansen geven. Hij zal het niet makkelijk krijgen ben ik bang.

 4. anneke at 14:55

  Was van te voren bekend dat Jessie erin zal blijven ,ik had liever Rene eruit gewild.
  Maar de drie andere zijn aan het slijmen geweest bij haar, zo van als ik erin blijf dan gaan ik ervoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *