Demi en Fay hebben een fotoshoot voor FHM

Demi en Fay hebben een fotoshoot voor FHM

Demi en Fay zijn laatst genomineerd voor de 500 mooiste vrouwen van Nederland via FHM. Vandaag krijgen de twee daar een fotoshoot voor. Vanochtend kwam het team van FHM al aan op het Utopia terrein en de voorbereidingen zijn in volle gang. De tweeling wordt onder handen genomen door de visagie. Hierna zullen ze aan de slag gaan met de fotograaf in een complete shoot voor hun profiel op de FHM site. Zouden de twee echt kans maken op de titel van 500 mooiste vrouwen van Nederland? Ze doen er zelf in ieder geval goed hun best voor. Zodra we een foto hebben en een link om te stemmen komen we er uiteraard op terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Else at 20:34

  En zo gaan die twee nog meer voor uiterlijk vertoon en worden ze over het paardje getild.
  Ze zien er goed uit, maar ook niet weer zo bijzonder!

 2. anneke at 14:52

  Heb even live gekeken , wat een af gang was dat.
  In sexy ondergoed met panty en blouse achter een gordijn staan met je hoofd voor het gordijn.
  In de wei huppelen in het zelfde setje hand in hand.
  Vond het een slechte fotoshoot .
  Zullen ze opgemerkt zijn als ze niet in Utopia zaten , volgens mij niet want dan had FHM hun nooit gekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *