Ramona is erg onzeker over zichzelf

Ramona is erg onzeker over zichzelf

Ramona barstte tijdens het korte centraal van vandaag in tranen uit. Ze vertelde aan de groep dat ze niet zo lekker in haar vel zit. In dit nieuwsbericht lees je terug waarom Ramona zo verdrietig is.

Ramona vertelt aan de groep dat ze bijna 17 maanden in Utopia zit. Maar dit is de moeilijkste tijd voegt ze eraan toe met een trillende stem. Ik heb het zwaar op dit moment. Ik heb geen controle over de situatie en het breekt me op voegt ze eraan toe. Ik weet op dit moment ook even niet wat ik met mijn emoties aan moet. Ik twijfel over mezelf en hoe ik eruit zie. En ik kan geen masker meer opzetten wil daarom open kaart spelen. We zijn er allemaal voor je reageert Billy. En krijgt al snel een knuffel van haar twee vriendinnen Billy en Romy. Zou deze emotionele bui ook een beetje te maken hebben met haar gevoelens voor Bas?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. Else at 20:32

    Jammer, ook volslanke vrouwen kunnen heel mooi zijn. Dan moet ze zich eerst van binnen ook mooi voelen, dan straalt dat door naar buiten. Andersom ook, als ze niet goed in haar vel zit.

  2. Else at 20:31

    Het heeft ook te maken met het feit dat er opnieuw twee slanke vrouwen binnen kwamen natuurlijk. Zij is nu de enige ”volslanke” daar. Ze durfde ook niet naar de gym met Bas en die twee nieuwe, die ook weer slank zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *