Het korte centraal van 24 april

Het korte centraal van 24 april

De bewoners hebben van alles besproken in een kort centraal. In dit bericht lees je de belangrijkste punten van 24 april terug.

Als alle bewoners zich hebben verzameld rondom de tafel, geeft Billy een update van de financiën. De ondernemers hebben onderhand 3853,90 euro en de minimalisten 807,35 euro winst behaald. Voortaan zal nieuwe bewoonster Beau Billy helpen, waar Billy op haar beurt hartstikke blij mee is. Daarbij ben ik ook erg blij met het feit dat Jessie en Boyd vanaf woensdag geen vakantie meer hebben en weer aan het werk gaan.

Vervolgens is het tijd voor een persoonlijke rondje. Kevin wil iets kwijt over de bar. Vanochtend schrok ik van wat ik daar aantrof. Het ligt vol met troep en niets is opgeruimd. De afspraak is om elke dag de bar netjes op te ruimen benadrukt hij tegenover de groep. Daarom stelt hij voor om weer een hoofdverantwoordelijke aan te wijzen, die dit in de gaten moet houden. Romy en Jacco beloven dat ze het beter in de gaten zullen houden, maar alleen als de andere bewoners ook helpen met het opruimen van hun eigen rommel. Daarna neemt Ramona het woord. Ze laat de groep weten dat ze er doorheen zit. In dit nieuwsbericht lees je er meer over.

Vervolgens oppert Jessie het idee om een grote drukker te kopen. Ik verwacht dat mijn nieuwe producten goed zullen verkopen en een grote drukker zal daarom erg handig zijn om efficiënt te werk te gaan voegt hij eraan toe. Maar Billy adviseert Jessie om eerst producten te gaan verkopen en daarna te kijken of een grote drukker nodig. Zuchtend laat Jessie weten dat hij ruim 30.000 winst heeft behaald en nog nooit een investering heeft aangevraagd. Billy antwoordt hier op dat iedereen zijn best moet doen om een investering te krijgen. Billy is er helemaal klaar mee en breit een einde aan het centraal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Anneke at 00:24

  Jesse werkt alleen voor Jesse. Is niet eerlijk met de zgn verdiensten. En ik snap nog steeds niet waarom mensen die dure domme kopen die je buiten Utopia voor 1/4 van de prijs kan kopen.

 2. Else at 20:29

  Nog nooit een investering aangevraagd zegt hij. Nee, eerst NAM hij het gewoon, en dan voor pretinvesteringen! Wel goed van Billy dit keer dat ze hem duidelijk zegt dat hij ook eerst geld moet verdienen nu en daarna pas een investering mag aanvragen. Eerlijk is eerlijk.
  Bovendien zou hij al hebben moeten opzoeken en meedelen wat de kosten van een grote drukker zijn en dat in dit overleg meedelen.
  Ik begrijp echt niet waarom niemand ageert tegen die golfsimulator en over de kosten hiervan!
  Laat Jessie die eerst maar eens terug betalen!

 3. Jans at 12:48

  waarom lezen we niets over de belasting aanslag? wij als Nederlanders moeten ook aangifte doen dus het zou prettig zijn we hier ook wat t zien krijgen

 4. Mar at 12:43

  Hij heeft geen investering gedaan meneer jessie vergeet even die stoel en die onzinge golf simulator.
  Die glad jakker ik heb 30000 verdient waar mee dan met de hele dag met een boekje als een directeur door de loods te lopen.

 5. annelies at 12:17

  en de golf simulator ed zijn dat geen investeringen waar haalt hij die 30.000 euro vandaan, vandaar dat zij zowat in de min zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *