Demi en Fay zijn geselecteerd door FHM als de meest mooie dames van Nederland

Demi en Fay zijn geselecteerd door FHM als de meest mooie dames van Nederland

Bijzonder nieuws voor de tweeling Demi en Fay. Ze hebben een heel leuk mailtje ontvangen…

Mogen wij even achter de computer vragen Demi en Fay aan Rob. Tuurlijk antwoordt Rob waarna de tweeling gaat zitten om hun mail te checken. Dan valt hun oog ineens op een mail die niet gaat over de kettinkjes of de shirts die de tweeling verkopen. Wat is dit? vraagt Fay zich hardop af. De meiden lezen de mail en beginnen te gillen.  What the f*ck!? roept de tweeling in koor. De andere bewoner komen af op het gegil van hun mede bewoners. Wij worden geselecteerd voor de 500 mooiste vrouwen in Nederland roept Demi dan vol ongeloof. Ook de andere bewoners reageren enthousiast op dit nieuws. Fay leest nogmaals het mailtje voor aan de groep en hieruit wordt duidelijk dat dat het bericht afkomstig is van de hoofdredacteur van FHM. Dit blad heeft jaarlijks een erelijst met de 500 mooiste dames van Nederland. Waar Demi en Fay dus ook voor zijn geselecteerd. De tweeling vliegt elkaar in de armen en vertellen het nieuws aan iedereen die het wil horen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. yasmin at 21:58

    Nou ze zijn niet lelijk maar echt bijzonder kun je zo ook niet noemen. Maar goed het gaat hier om de zogenaamde bekende nederlanders en ja dan zitten ze er inderdaad tussen. En 500 is best veel. Want de onbekende dames zul je er niet gauw in zien. En romy is niet veel lelijker als die twee. Staat de exbewoonster die model was ook op die lijst. Lijkt me allemaal propaganda, hadden ze niet in het programma gezeten dan was niemand ze opgevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *