Boyd heeft belangrijk nieuws voor Bas

Boyd heeft belangrijk nieuws voor Bas

Nog wat nieuws uit Utopia van gisteren. De vogels in Utopia zitten al een tijdje binnen vanwege de heersende vogelgriep. Boyd besloot uit te zoeken hoe lang dit nog moet en deed toen een leuke ontdekking.

De vogelgriep is afgelopen roept hij enthousiast zodra hij het gevonden heeft op de computer. Vervolgens loopt hij naar buiten om naar mede bewoner Bas te zoeken. Onderweg komt hij Romy tegen en als hij haar het nieuws vertelt is de ze ook door het dolle heen. Samen rennen ze over het weiland richting de gym waar Bas aan het sporten is. Ik word emotioneel roept Romy terwijl ze met haar hakken over het gras rent. Bij de sportschool aangekomen vertelt Boyd het goede nieuws. Ook Bas is ontzettend blij met dit nieuws en met zijn drieën, gevolgd door Romy, Beau en Jessie gaan ze richting de vogels om ze eindelijk weer de buitenlucht in te laten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *