Jessie heeft geregeld dat er een haan komt in Utopia 2, hoe zal de rest hier op reageren?

Jessie heeft geregeld dat er een haan komt in Utopia 2, hoe zal de rest hier op reageren?

Gerrit staat op de werkplaats wanneer Jessie aan komt lopen. Ik heb echt iets heel leuks, zegt Jessie vrolijk. Weet je nog waar we het laatst over hadden? De mannelijke bewoner denkt na. Een haan. Jessie knikt en legt uit dat hij vanavond komt. Hij komt voor de vrouwtjes. Gerrit begint te lachen. Voor de chickies. Zullen we hem gewoon loslaten en kijken of mensen het merken?, vraagt Jessie even later. Of anders komen ze er morgenochtend wel achter. Gerrit grinnikt. Kukeleku! Jessie lacht. Morgen is iedereen helemaal gebroken. Gerrit denkt dat Merel helemaal lijp wordt. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *