Dag 896 in Utopia, een spannende dag voor de boeg!

Dag 896 in Utopia, een spannende dag voor de boeg!

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia, dag 896 alweer! En vandaag is het een bijzondere dag want de nominatie vindt plaats. Welke bewoners worden er genomineerd? Wordt het spannend? Inmiddels kun je niet meer stemmen, de lijnen zijn gesloten. De afgelopen 24 uur heb je de tijd gehad om te nomineren. De publieksstemmen worden nu geteld en zullen straks tijdens de stemronde bekend worden gemaakt. Vanmiddag zal de stemming zijn, het exacte tijdstip weten we nog niet maar de verwachting is rond 12:00 uur. Echter kan alles zomaar veranderen in Utopia dus knoop ons er niet op vast 🙂 Wel kun je nog op de drie potentiële bewoners stemmen. Hoe dat precies moet lees je hier terug. Als je nou volledig op de hoogte wilt blijven en niets meer van Utopia wilt missen volg ons dan gratis en voor niets via Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *