Maak kennis met Rianne, Robert en Robbie

Maak kennis met Rianne, Robert en Robbie

De verkiezingstijd in Utopia is weer aangebroken. En dat betekend dat er weer drie nieuwe potentiële bewoners zijn. In dit bericht stellen ze zich aan je voor. Ook hebben we wat filmpjes van ieder bij elkaar gezocht zodat je een beter beeld van de potentiële bewoners krijgt.

Rianne
Rianne is 28 jaar en eventmanager, voor haar staat empathie, compassie en verbondenheid centraal. Ze wil de merchandising nieuw leven inblazen. Echte Utopia artikelen moeten beter gaan aanslaan dan de t-shirts met uitdrukkingen die door de bewoners gebruikt worden. Ze wil haar creativiteit benutten en ze staat liever met een hamer in haar hand dan met een stofzuiger. Daarnaast wil ze foodtruck evenement in Utopia gaan opzetten.

Robert
Robert is 49 jaar en conciërge verder is hij een natuurmens die bijna alles weet van de flora en fauna. Zijn ultieme hobby is motorrijden. In Utopia wil hij gaan bouwen aan nieuwe projecten, zoals een boomhut. Daarnaast zal hij zich dagelijks bezighouden met het terrein en het onderhoud van de loods. Hij wil een boomhut gaan bouwen van natuurlijke materialen, compleet met een wenteltrap, balkon en een bed en breakfast. Hij zal van hart geen moordkuil maken en zegt altijd waar het op staat.

Robbie
Robbie is 33 jaar en ondernemer. In Utopia wil Robbie laten zien hoe mensen een positieve draai aan hun leven kunnen geven. Hij wil healthy festivals gaan organiseren en wil in Utopia de gezonde levensstijl gaan promoten. Door zijn achtergrond als ondernemer wil hij helpen met de boekhouding. Hij is goed met cijfers en heeft nu al vele ideeën voor de markt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. i at 09:28

  ik hoop dat robert het wordt. er lopen al teveel ondernemers, en Rianne is ook niet echt een nieuwe invloed. er zijn creatieve bouwers nodig en als hij cees er dan ook nog uit stuurt denk ik dat de kans groot is dat er een positieve flow komt. de oude garde moet er ook een beetje uit maar ik denk dat cees van de genomineerden de meeste negatieve invloed brengt

 2. Jojanneke at 15:14

  Laat Ronnie het maar niet worden, daar zijn er al genoeg van in Utopia., en draait uiteindelijk nergens op uit.
  Van mij mag conciërge Robbert het wel worden, waarom? Omdat hij er stoer uitziet en al zegt van zijn hart geen moordkuil te maken, daarbij wil en denkt hij vooruit. Heerlijk een man die zegt waar het op staat, kan wel eens voor heftige confrontaties gaan zorgen.
  Onderhoud aan de loods is ook wel nodig.
  Maar ze zullen wel voor Rianne gaan.. Vanwegen de vernieuwing op de markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *