Hoe moet ik stemmen op de potentiële bewoners?

Hoe moet ik stemmen op de potentiële bewoners?

De potentiële bewoners zijn bekend, we schreven er zojuist over. De drie kandidaten hebben zich aan je voorgesteld. Maar hoe moet je dan precies stemmen? We hebben het hier voor je uitgelegd.

Gratis stemmen
Jij bent de kiezer! Jij hebt de invloed! Stemmen is een recht van iedereen. Of je nu Premium paspoorthouder bent of niet, elke stem is evenveel waard. En je stem uitbrengen is helemaal gratis!

Hoe moet ik stemmen?
Stemmen doe je gemakkelijk op de website van Utopia. Hier ga je naar het inwonersoverzicht, dat je vindt via het menu bovenaan de website. Je klikt dan op ‘INWONERS’. Hier aangekomen kun jij aangeven wie van de drie kandidaten volgens jou hoe dan ook aan haar Utopia avontuur moet beginnen. Je kunt ook stemmen vanuit de Utopia app, via je smartphone of tablet. Dit doe je gemakkelijk via de app van Utopia. In het hoofdmenu van de app vind je de knop ‘Stemmen’. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu.

Ben jij er al uit? Wie zie jij het liefst Utopia in gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *