Do stapt op Victoria af door het stem complot

Do stapt op Victoria af door het stem complot

Do is vandaag het gesprek aangegaan met Victoria. Dit omdat ze klaar is met het geheimzinnige complot waarover ze gehoord heeft.

Buiten vraagt Do aan Victoria om even mee te lopen. Het gaat natuurlijk over het complot begint ze het gesprek. En ik wilde mij er buiten houden, maar dat is best wel lastig wanneer het over mij gaat. Wel geeft ze toe dat ze het niet zeker weet of het zo is en daarom dus het gesprek met haar aangaat. Vindt jij dat ik uitgegroeid ben? vraagt ze aan Victoria. Victoria antwoordt met het woord nee en wil uitleggen waar het vandaan komt. Iedereen hier praat over stemmingen. Nu praat ik veel met Rob en Benji, aangezien ik altijd met hen praat. Maar ik ben iedereen langs geweest vanwege de stemmingen en het is grappig dat mensen het dan op die manier oppakken. Ik vind zeker niet dat je uitgegroeid bent legt ze uit. De dames besluiten bij Baas Beach even te gaan zitten. Daar legt Victoria uit dat ze vlak voordat Do bezoek kreeg heeft gevraagd of ze nog wel in Utopia wilde zijn. Daarna hebben wij dat gesprek gehad op de bank. En als jij zegt dat je wil blijven, dan is dat zo voegt ze eraan toe. Wat er bij mij terecht is gekomen en mij veel verdriet doet gaat Do verder. Ik heb je heel hoog zitten als mens. En als er dan mensen naar mij toe komen die zeggen dat je over mij praat, dan denk ik Vic wat doe je dan achter mijn rug om? Victoria verwijst nogmaals terug naar het gesprek waar ze het eerder over heeft gehad met Do en ook aan haar de kritische vragen heeft gesteld. Maar ik voer nooit gesprekken waarover je de inhoud niet mag weten verzekert ze. Do vertelt dat nadat haar familie is langs geweest enorm veel nieuwe kracht heeft gekregen en uit een diep dal is geklommen. Ik ben bezig geweest en projecten opgezet. Vervolgens heb ik het idee dat mensen mijn ideeën koppelen aan dat ik Bas aan het helpen ben. Maar het zijn mijn eigen ideeën en ik werk daar met alle liefde en plezier aan voegt ze eraan toe. Victoria antwoordt dat ze blij is dat Do alles tegen haar zegt, want ze vindt dit niet iets om onder stoelen of banken te steken. Vervolgens vraagt ze om namen die dit tegen haar gezegd zouden hebben. Ik ben geen persoon die namen noemt en opzoek gaat naar sensatie antwoordt Do. Wat voor mij telt is dat ik in de afgelopen twee maanden meer gegroeid ben dan in de afgelopen tien jaar. Maar dat een persoon, die praat vanuit alleen maar liefde, die berichten in twijfel trekt doet mij pijn voegt ze eraan toe. Victoria reageert dat zij het niet in twijfel trekt, maar een vraag is die zij zichzelf stelt. En deze vraag daarom ook aan Do heeft gesteld. Do zegt dat ze had begrepen dat Victoria al een conclusie had getrokken en dat ze van mening was dat Do al volledig uitgegroeid zou zijn binnen Utopia. De dames komen uiteindelijk tot de conclusie dat er veel ruis is binnen de loods en meer tijd met elkaar gaan doorbrengen. Is hierbij het stem complot opgelost?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Koos at 15:11

  Wij kijkers zien meer van wat er gebeurt in Utopia dan de bewoners zelf. Velen met mij zijn het met elkaar eens dat het gedrag van Victoria naar de andere bewoners zorgwekkend is. Zij manipuleert de bewoners met haar interpretatie van NLP (hetgeen niet klopt met wat NLP werkelijk behelst), en helaas zijn meerdere bewoners al door haar gebrainwasht. Ook Dominique vandaag. Nu maar hopen dat Bas haar terug op aarde brengt wat Victoria betreft.

 2. Anja at 13:57

  Oh Do is zo bang voor stemmen, ze doet er alles aan om ze niet te krijgen, ja de laatste 14 dgn.
  Nou Do van mij mag je gaan, zo nep dat je doet, en alles is waar je last van had als sneeuw voor de zon weg, ik geloof er niets van, je bent gewoon niet echt,

  • Jojanneke at 02:31

   Ben ik niet met je eens.. Do werkt teminste wel en niet pas de afgelopen 14 dagen.
   Sinds Ruud vind ik haar positief veranderd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *