Bas weet al op wie hij gaat stemmen

Bas weet al op wie hij gaat stemmen

Aankomende dinsdag moeten de bewoners op elkaar stemmen. De sfeer in de groep verandert hierdoor. En Bas heeft dit ook opgemerkt. Hij weet ook al op wie hij gaat stemmen…

Bas zit druk te typen achter de computer. Jessie komt naast hem zitten. Waar kan je de geschiedenis zien van de printer? vraagt Bas vervolgens aan Jessie. Dat kan niet aldus Jessie. Wat heb je geprint? vraagt hij nieuwsgierig verder. En pakt het blaadje uit de printer en leest dit aandachtig door. Sterk toch zegt hij terwijl hij het blaadje terug geeft aan Bas. Voor het stemmen? vraagt hij vervolgens. Bas bevestigd dit een groot toneelstuk gaat Hij verder. Die foundation slaat echt nergens op voegt hij eraan toe. Jessie knikt en loopt vervolgens weg. Benieuwd wat er in het bericht van Bas staat? Lees het hier onder. Wat voor reactie zal dat opleveren?

Leden van de foundation. Er zou een groot protest komen? Maar wat kregen we? 3 gedichtjes.

Ik had me redenen klaar om op jullie te stemmen.

Rob de ‘ avonturier’ die hier met vakantie gaat.

Benjamin de ‘wereldverbeteraar’ die plofkip bbq’ed.

Victoria die hier gekomen is om niet te oordelen.

Maar door voorgaande stemmen op mijn vriendin zijn deze argumenten niet eens nodig. Dat jullie niet zien hoe ze aan het groeien is ligt toch echt niet aan haar maar aan jullie .Groeien doet ze niet in bed of in de zon. Ze is een van de hardst werkende vrouwen hier die niet alleen met zichzelf of met mij bezig is maar ook nog bezig is voor de dieren en de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *